Fabel Media feirer 10 år

”Hand shakes er passé. Vi driver kun med klemmer – og et møte uten latter er et mislykket møte»

Publisert:
1/2/2023

Året er 2012. TvillingeneRudi og Dani Rossbakk Nordbøe og barndomskompis Ruben Omdal har kommet seggjennom treårig bachelor innen fjernsyn og multimedieproduksjon på UIS.Kjedelige fag og daffe dager resulterte i en felles enighet om å aldri ha detkjedelig på jobb. 

«Man kan jo ikke leve livet sittslik. Det er bedre å være 50 år og ha satset alt - enn å være 50 år med enkjedelig jobb helt uten kontakt med skaperkraft og motivasjon. Vi oppdaget fortat studiene hadde en overvekt av nyhetsbransje fokus og at det fantes et stortpotensial i markedet for å nå små og mellomstore bedrifter», fortellerRudi. 

“En samtale over et halvt-horn medost og skinke i kantina på UiS, resulterte i at vi gønnet på og sendte innregistreringsdokumentene 01.12.2012», sier Ruben.

 

Fast forward til dagens dato ogåret 2022. Rudi, Ruben og Dani kaller seg ikke ledere, men medmennesker ogfamilie. Nye kunder er relasjoner som ikke har blitt til vennskap enda. 

Gjester som entrer destemningsfulle lokalene hos FOMO på Forus, kjenner fort på inkludering,takhøyde og en sjelden kollegial nærhet. Følelsene ligger tykt utenpå, noe somkanskje er Fabels største styrke når man skal vekke engasjement og formidlefølelser for andre. 

«Vi er så takknemlige». Danitørker en tåre i øyekroken, uten å forsøke å skjule det. «Vi er 35 år og haroppfylt drømmen, 15 år før tiden». 

Det blir stille et lite øyeblikk.

«Det har kostet», supplererbroren. «Alle som kjenner oss og er glade i oss vet hvor hardt vi har jobbet oghvor mye vi har ofret. Opptak når vær og forhold tillater det, som ofte harkrasjet med middag med svigers, date med kjæresten, jul og etterlengtedeferier.»

Redigering hele natten fordi detikke er et alternativ å ikke levere. Lange timer, men alltid sammen og alltidmed støtte fra hverandre. Kapasiteten blir enorm når man selv styrer rammenerundt det man driver med. 

De som kjenner gründerne,vet at de alltid har likt kreative fag og det å skape noe med hendene. De haralltid løpt den ekstra milen og alltid levert solide resultat, på tiden. 

Rudi og Dani har vokst opp i engründerfamilie på Vassøy. Det samme har Ruben som kommer fra en hardtarbeidendeentreprenør-familie i Sandnes. I dag er Fabel Media et “creative powerhouse”,med alle fag representert. Mye skjer og veksten fortsetter. 

 

«Fabel Media består idag av fleresom jobber sammen og styrer skipet i riktig retning, som et team. Det er dettevi elsker. Tenke kreativt. Skape. Produsere. Kjenne på stemningen. Løftefølelsene.» sier Dani.

Ruben supplerer: «I vekst er detviktigste å beholde kulturen og verdiene i selskapet. Dette vil vi aldri påkompromiss med. Fabel skal alltid være kjent for folka bak produktet vileverer. Målet er alltid at vi skal være et friskt pust i hverdagen til kundenevi jobber med. Vi har hele tiden vært en vennegjeng som driver en bedrift. Dendagen vi slutter å ha det gøy på jobb, finner man ingen på dette kontoret.»

 

Hos oss er alle kunder likeviktige, uansett størrelse på firma og budsjett. Vi er først og fremstmennesker, alle sammen. Vi tror på at god energi, skaper mer god energi. Kundervelger oss på grunn av relasjonen og opplevelsen, i tillegg til at vi levereret kick ass produkt.» Rudi er tydelig i beskrivelsen av hva som er viktig fordem. Fabel har en unik vinkling på det hele – takknemlighet til livet og enstor dose humor. «Vi klarer å le av det meste», smiler Dani. 

 

Lørdag arrangerte Fabel Media et stort 10-årsjubileum med 150 gjester, på hjemmebane hos FOMO i Sandnes. Det ble enfølelsesladd kveld for både gode kunder, ansatte - og nyansatte. Detstemmer, flere nye ansatte. Fabel Media utvider med to nye avdelingskontor,både på Sørlandet og i Oslo. Med satsning mot flere områder skilter Fabel nåmed dyktige kreatører og ekspertise innen live produksjon, utvikling, webdesign og digital markedsføring - hvor alle jobber i team.

Se aftermovien fra


feiringen!
Filmer fra festen
Fabel 10år
Ingen Fabel uten våre ansatte
Morsomme Øyeblikk
Takk til våre queens