About

Fabelous work since 2012

Elvis Presley sa en gang: “Ambition is a dream with a V8 engine.”

I Fabel mener vi det er viktig å ha drømmer for å oppnå suksess, men vi kommer ikke dit bare ved å drømme. Å være ambisiøs er en ferdighet du utvikler over tid og krever hardt arbeid, utholdenhet, men viktigst av alt, en plan

Fabel er et kreativt drevet studio fra Stavanger med ambisiøse folk som jobber med strategi, design, web, foto og film for å fortelle engasjerende historier, bygge merkevarer og styrke omdømmet til våre ambisiøse kunder.

Hva drømmer du og din bedrift om?
Snakk med oss – sammen legger vi en plan.

Teamwork makes the dream work

Rudi Rossbakk Nordbøe

Rudi bruker kveldene i stengene på Crossfit Ask – han har alltid gangsperr og klager over kronisk vondt i kroppen (eller viljen). Smakssansen er som en 80-åring – når han skal kose seg blir det fort dadler, fiken og fyrstekake. Han trives best når det er gooood stemning på jobb.

Favorittaktivitet:

Snakke om katten

Epost:

Rudi@fabelmedia.no

Telefon:

994 59 539

Dani Rossbakk Nordbøe

Dani synes han er best – best på mest. På kveldene setter han gjerne på en god, gammel klassiker på TVen (Ace Ventura, Jackass og Men in Tights) – for å gjøre kvelden komplett bygger han videre på huset sitt på et eller annet prosjekt. Han er en maskin på å få ting gjort og er alltid littegrann stresset.

Favorittaktivitet:

Si upassende ting på upassende tidspunkt

Epost:

Dani@fabelmedia.no

Telefon:

994 59 540

Ruben Omdal

Ruben går i shorts – året rundt. Selvutnevnt tittel er COO: «Chief of Other» Stuff No One Wants To Take Care Of. Med Fabels nest lengste skjegg gir det ham et fortrinn i møte med bikere og geiter. Kreativt geni og teknisk megakompetent er også synonymer som beskriver Ruben.

Favorittaktivitet:

Grimaser og lage lyder

Epost:

Ruben@fabelmedia.no

Nils-Petter Wedege

Nils-Petter er en old school "laid-back» fyr fra Sannis som liker de finere tingene i livet: en stram hårklipp, flamingo sokker, Dyson støvsuger, fuglekikking og "vin og næder" på fredagskvelden. Hans kreative iver overgår enhver førsteklassing med et nytt legosett.

Favorittaktivitet:

EMC på mandager (Eiganes Mosjons Club)

Epost:

Nilspetter@fabelmedia.no

Telefon:

901 93 395

Steffen Vidar Jenssen

Steffen er yngstemann i flokken. Som representant for Haugalandet blir han fort arrestert for «upassende dialektord» og rare uttrykk. Steffen liker alt med motor og som lager lyd. «Festivalkongen» som rocker kamera og som elsker pyro og CO2.

Favorittaktivitet:

Le - Høylytt

Epost:

Steffen@fabelmedia.no

Telefon:

454 85 663

Eivind Horne

Eivind er østlendingen i flokken som har en større Lego-samling enn folk flest på hans alder. Han er en neat-freak som liker å lage mat, høre på U2 og se på Arsenal-kamper, når han ikke er opptatt med kidsa.

Favorittaktivitet:

Prate om Martin Ødegaard til kona

Epost:

Eivind@fabelmedia.no

Telefon:

995 16 549

Asbjørn Furre

Asbjørn er en kreativ potet som ikke er redd for å bli skitten på hendene. Elsker å skape alt fra rørende filmer til god stemning til en lettvegg. Er ansvarlig for pappahumoren på kontoret.

Favorittaktivitet:

Old Boys - fotball

Epost:

asbjorn@fabelmedia.no

Telefon:

932 69 927

Therese Helgeland

Pixel Twister / Queen of Visual Communication

Favorittaktivitet:

Epost:

therese@fabel-media.no

Telefon:

970 81 447

Renate Lyse

Renate er vår social media guru, alltid oppdatert på det siste innen trender og analytics. Med lang erfaring fra PR og motebransjen sjonglerer hun flere baller i luften samtidig og representerer Fabel og Utopias felles satsning Viral. Luksus for Renate er krysningspunktet mellom egenpleie og kvalitetstid med sine nærmeste.

Favorittaktivitet:

Epost:

renate@viral.no

Telefon:

950 61 943

Tormod Høie

Tormod er daglig leder for Fabel Code og holder samtidig i web, kunder og koding. Han er et løsningsorientert individ med Den Mest Beroligende Helpdesk Stemmen ever. Tormod er oppvokst på Ganddal med koding som hovedspråk som 4-åring og har et stort engasjement for menneskene rundt seg. På fritiden går det mye i bamser og Peppa Gris.

Favorittaktivitet:

Epost:

tormod@fabel-media.no

Telefon:

988 99 031

Per Gunnar Økland

Per Gunnar er en rakett som hadde passet bedre som befal på Kompani Lauritzen, men som gikk inn feil dør og kom til oss i Fabel Media. Per Gunnar veksler sitt hektiske liv mellom reklamefilmregissør og reklamemann. Han får stadig høre at Red-Bull ikke er en ordentlig frokost, og kaffe ikke er ordentlig lunsj. På kvelden drømmer ‹PG» om å bli profesjonell eSport-spiller i lagspillet Counter-strike.

Favorittaktivitet:

Epost:

pergunnar@fabel-media.no

Helge M. Fjogstad

Lord of Live & Systems

Favorittaktivitet:

Epost:

helge@fabel-media.no

Telefon:

+47 91926192

Haldor Hagen-Jøsendal

Favorittaktivitet:

Epost:

haldor@fabel-media.no

Thomas Grønvold

Thomas er en jovial, lett og ledig østlending som har forvillet seg til Sørlandet. En multikunstner av rang, som styrer komplekse prosjekter i havn med stødig hånd. På fritiden er han Pappa med stor P, og er stort sett å finne på en håndball- eller fotballkamp.

Favorittaktivitet:

Epost:

thomas.gronvold@fabel-media.no

Telefon:

900 66 370