About

Fabelous work since 2012

Elvis Presley sa en gang: “Ambition is a dream with a V8 engine.”

I Fabel mener vi det er viktig å ha drømmer for å oppnå suksess, men vi kommer ikke dit bare ved å drømme. Å være ambisiøs er en ferdighet du utvikler over tid og krever hardt arbeid, utholdenhet, men viktigst av alt, en plan.

Fabel er et kreativt drevet studio fra Stavanger med ambisiøse folk som jobber med strategi, design, web, foto og film for å fortelle engasjerende historier, bygge merkevarer og styrke omdømme til våre ambisiøse kunder.

Hva drømmer du og din bedrift om?
Snakk med oss – sammen legger vi en plan.

Teamwork makes the dream work

Rudi Rossbakk Nordbøe

Rudi bruker kveldene i stengene på Crossfit Ask – han har alltid gangsperr og klager over kronisk vondt i kroppen (eller viljen). Smakssansen er som en 80-åring – når han skal kose seg blir det fort dadler, fiken og fyrstekake. Han trives best når det er gooood stemning på jobb.

Favorittaktivitet:

Snakke om katten

Epost:

Rudi@fabelmedia.no

Telefon:

994 59 539

Dani Rossbakk Nordbøe

Dani synes han er best – best på mest. På kveldene setter han gjerne på en god, gammel klassiker på TVen (Ace Ventura, Jackass og Men in tights) – for å gjøre kvelden komplett bygger han videre på huset sitt på et eller annet prosjekt. Han er en maskin på å få ting gjort og er alltid littegrann stresset.

Favorittaktivitet:

Si upassende ting på upassende tidspunkt

Epost:

Dani@fabelmedia.no

Telefon:

994 59 540

Ruben Omdal

Ruben går i shorts – året rundt. Selvutnevnt tittel er COO: «Chief of Other» Stuff No One Wants To Take Care Of. Med Fabels nest lengste skjegg gir det han et fortrinn i møte med bikere og geiter. Kreativt geni og teknisk megakompetent er også synonymer som beskriver Ruben.

Favorittaktivitet:

Grimaser og lage lyder

Epost:

Ruben@fabelmedia.no

Sindre Åtland

Sindre jobber i Fabel, men kunne godt vært leder for en Kids Club. Energien blir brukt på jogging, rulleski, sykkel og å leke med kidsa som er med oss på sett. Han fikser alt teknisk og kaller seg selv «Vibe-manager and Head of all things awesome». Sindre fryser sjeldent på vinteren, takket være vegg til vegg teppe på brystkassen.

Favorittaktivitet:

Å vinne.

Epost:

Sindre@fabelmedia.no

Telefon:

472 89 146

Nils-Petter Wedege

Nils-Petter er en old school "laid-back» fyr fra Sannis som liker de finere tingene i livet: en stram hårklipp, flamingo sokker, Dyson støvsuger, fuglekikking og "vin og næder" på fredagskvelden. Hans kreative iver overgår enhver førsteklassing med et nytt legosett.

Favorittaktivitet:

EMC på mandager (Eiganes Mosjons Club)

Epost:

Nilspetter@fabelmedia.no

Telefon:

901 93 395

Steffen Vidar Jenssen

Steffen er yngstemann i flokken. Som representant for Haugalandet blir han fort arrestert for «upassende dialektord» og rare uttrykk. Steffen liker alt med motor og som lager lyd. «Festivalkongen» som rocker kamera og som elsker pyro og CO2.

Favorittaktivitet:

Le - Høylytt

Epost:

Steffen@fabelmedia.no

Telefon:

454 85 663

Eivind Horne

Eivind er østlendingen i flokken som har en større Lego-samling enn folk flest på hans alder. Han er en neat-freak som liker å lage mat, høre på U2 og se på Arsenal-kamper, når han ikke er opptatt med kidsa.

Favorittaktivitet:

Prate om Martin Ødegaard til kona.

Epost:

Eivind@fabelmedia.no

Telefon:

995 16 549

Asbjørn Furre

Asbjørn er en kreativ potet som ikke er redd for å bli skitten på hendene. Elsker å skape alt fra rørende filmer til god stemning til en lettvegg. Er ansvarlig for pappahumoren på kontoret.

Favorittaktivitet:

Old Boys - fotball

Epost:

asbjorn@fabelmedia.no

Telefon:

932 69 927